Ruimte en comfort

Ieder chalet is ingericht voor 4 personen. Er zijn twee identieke chalets.

Per chalet heeft u 100 m² leefruimte ter beschikking, dat is ruim tweemaal de gangbare oppervlakte van vakantiehuizen voor 4 personen.

De indeling is als volgt: op de begane grond een ruime hal, berging, toilet, woonkamer en keuken. Boven heeft u twee identieke slaapkamers met elk een eigen badkamer (douche, w.c., wastafel) en balkon. Alle vertrekken zijn voorzien van individueel te regelen elektrische wandradiatoren.

De keuken is compleet ingericht met keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte en diverse keukenapparaten. In de berging staat voor u een wasmachine.

In de woonkamer kunt u 's avonds gezellig een Zweedse houtkachel branden. Het brandhout is gratis en ligt naast de voordeur voor u opgestapeld. Daar is tevens de skieruimte, ruim genoeg om ook zomers uw fietsen te stallen.

Naast het chalet, grenzend aan de woonkamer, is een terras met fijn tuinmeubilair en parasol waar u kan genieten van de zon en mooie omgeving.

Rustig gelegen en toch centraal

Deze ruime Wolfgangchalets bevinden zich in Mauterndorf in het Salzburgerland aan de voet van de St. Wolfgangkapelle met prachtig uitzicht op de omliggende weiden en bergen.

De chalets hebben een rustige maar ook centrale ligging. Restaurants en Gasthöfe zijn op loopafstand gelegen. Zo ook de bakker, een slagerij en een sportzaak met skie- en (E-)mountainbikeverhuur, alsmede het zowel 's zomers als 's winters gezellige centrum van het ruim 800 jaar oude Mauterndorf.

Een grote supermarkt (ADEG) is op 3 minuten rijden vanaf het Chalet waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen.

De skiebushalte is te voet goed bereikbaar op ca. 200 m afstand tegenover de 'Pfarrhof' (pastorie).